Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Σώο το βρέφος. Συνελήφθη η γυναίκα που το άρπαξε

Σωτήρης Σκουλούδης
Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή βρέφους από το Μαιευτήριο Έλενα τα ξημερώματα. Το νεογέννητο, που μετρά μόλις 24 ώρες ζωής, βρέθηκε σώο στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου το είχε μεταφέρει η γυναίκα που το άρπαξε.

Η ίδια, μιλώντας στους γιατρούς του Αλεξάνδρα, υποστήριξε ότι το παιδί είναι δικό της και το γέννησε μόνη, μέσα στο σπίτι της.

Πρόκειται για μία 45χρονη Ελληνίδα, η οποία επί δύο ημέρες κινείτο στο μαιευτήριο, έμπαινε στους θαλάμους και ρωτούσε τις μητέρες εάν τα μωρά τους κοιμούνται. Πρόκειται για την ίδια γυναίκα, που εθεάθη το πρωί να φοράει μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά, προσπαθώντας να κρύψει κάτι που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, η δράστης συνελήφθη στο σπίτι της, στο Αιγάλεω, όπου επέστρεψε αμέσως μετά την ακατανόητη πράξη της.

Το νεογέννητο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαιευτήριο Έλενα, όπου το αναγνώρισαν οι γονείς του. Εμφανώς συγκινημένοι και ανακουφισμένοι που το παιδί τους βρέθηκε σώο, οι γονείς σκέφτονται τώρα να κινηθούν νομικά τόσο κατά της 45χρονης όσο και κατά του μαιευτηρίου.

Η συλληφθείσα ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες δεν έχει καμία συγγενική ή φιλική σχέση με την οικογένεια του βρέφους.
WWW.ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: