Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συναντήσεις ουσίας για τον τόπο μας " ( 30/03/2010 )



Τρεις συναντήσεις στην Κατερίνη μπορούν να δημιουργήσουν κάποια αμυδρή ελπίδα για βελτίωση κάποιων μεγεθών στη μαυρίλα μας.
1. Η εταιρία Τάσος Αλεξόπουλος, προτείνει στο Νομάρχη, το Δήμαρχο Δίου και Ανατολικού Ολύμπου δημιουργία – σε μόνιμη βάση – Μουσικής Ακαδημίας με δικά της έξοδα. Απλώς ζητά την υποστήριξη των αρχόντων της Αυτοδιοίκησης, κάτω από τη σκιά του αρχιμουσουργού και μύστη Ορφέα.

2. Η ίδια εταιρία, με έδρα τη Γερμανία και παράρτημα στην Αθήνα, προσπαθεί να ξεπεράσει μικροπροβλήματα για τον ημιτελικό στην 1η διοργάνωση του υπερθεάματος, καύσης τόνων πυροτεχνημάτων που χορεύουν στον ουρανό με μουσική Μπετόβεν...

3. Εταιρία Αμερικανικών συμφερόντων με παραγωγή 6 κινηματογραφικών ταινιών το χρόνο στη Σόφια της Βουλγαρίας (όπου δημιούργησε 15.000 θέσεις εργασίας) συζητά με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων που έρχεται στην Κατερίνη, τη δυνατότητα μετατροπής σε σενάριο του πρόσφατου βιβλίου του Γ. Ράπτη… 168 π.Χ η Μάχη της Πύδνας (στην πεδιάδα της Κατερίνης – ανάμεσα στο Λεύκο (Πέλεκα) και τον Αίσωνα (Μαυρονέρι), όπου σε μια ώρα ο Αιμίλιος Παύλος θέρισε τη Μακεδονική φάλαγγα εξοντώνοντας 25.000 μαχητές, από μοιραία λάθη του τελευταίου βασιλιά των Μακεδόνων Περσέα. Πρόθεση της Εταιρίας είναι να εγκατασταθεί στην Πιερία δημιουργώντας πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας, καθώς τα έργα της ακουμπούν στην Ελληνική Μυθολογία (π.χ. Η κλεμμένη φωτιά από τον Όλυμπο) αλλά μοντάρονται στη γειτονική Βουλγαρία προς έκπληξη των πρωταγωνιστών ηθοποιών.
ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: