Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Simply, the best!


Δεν του το χάρισε κανείς, δεν του το έδωσε κανείς, δεν του το χρωστούσε κανένας: αυτό το πρωτάθλημα καταλήγει σε "πράσινα" χέρια γιατί πολύ απλά, ο Παναθηναϊκός το αξίζει! Πέρασε από δύσκολες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές καταστάσεις, άλλαξε προπονητή σε καίρια χρονική στιγμή, τα προπονητικά ηνία ανέλαβε άπειρος αλλά πολύ φιλόδοξος τεχνικός, πολλοί ποδοσφαιριστές του ...
αμφισβητήθηκαν, λοιδωρήθηκαν, άκουσαν μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Κόντρα σε όλες αυτές τις αντιξοοότητες ο Νίκος Νόπλιας, ο Χρήστος Βαζέχα, όλοι οι συνεργάτες τους και φυσικά οι παίκτες του τριφυλλιούέκλεισαν τα αυτιά τους, συγκεντρώθηκαν στο στόχο τους και, με την ενεργότατη και διαρκή συμπαράσταση τής διοίκησης του Νικόλα Πατέρα, αλλά και των υπόλοιπων μετόχων που πονάνε και αγαπάνε το "τριφύλλι", έφεραν ξανά τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή, μετά το 2004.
Τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη αντικατοπτρίζουν την αλήθεια: "σε γενικές γραμμές φέτος, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δικαιούμαστε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη."
Επόμενος στόχος για τους πράσινους;
Το φετινό πρωτάθλημα, να γίνει η απαρχή μιας σειράς πρωταθλημάτων, που θα καθιερώσουν το "τριφύλλι "στην πρώτη και αδιαμφισβήτητη θέση όσον αφορά στον Ελληνικό χώρο, αλλά, ταυτόχρονα, θα σημάνει και το ξεκίνημα για νέες λαμπρές Ευρωπαϊκές πορείες.
Πώς θα γίνει αυτό;
Οπως ακριβώς τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:με δύο-τρεις ηχηρότατες μετεγγραφές αλλά και με ακόμα δύο-τρεις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών-«εργαλεία».
Ο ΠΑΟ, αγωνιστικά έχει την "μαγιά" και άσχετα αν φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, η "βάση" πάνω στην οποία θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός, παραμένει.
Και φυσικά, το πολύ μεγάλο βήμα (στα αμέσως επόμενα χρόνια), θα πραγματοποιηθεί με την ανέγερση του νέου γηπέδου!
Πρέπει να σταματήσουν τα λόγια επιτέλους και να ξεκινήσουν οι μπουλντόζες!
Ο Παναθηναϊκός με το δικό του, το καταδικό του γήπεδο, θα ανέβει τουλάχιστον μία κατηγορία και θα γίνει ακόμα πιο σεβαστός και εντός και εκτός συνόρων!
Υ.Γ. θα το επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά: ήρθε η ώρα για αποκατάσταση του ονόματος τού Γιάννη Γκούμα!

http://www.postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: