Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Hot mail α λα ελληνικά, 

www.topontiki.gr

thumb
Και εγένετο η ελληνική έκδοση της υπηρεσίας Windows Live Hotmail, το hotmail.gr… ! Η Microsoft ανακοίνωσε πως οι Έλληνες χρήστες θα μπορούν στο εξής να δημιουργήσουν, άπαξ δια παντός, ένα γενικό,  μητρικό λογαριασμό στο hotmail.gr τον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν με  τους προϋπάρχοντες υπο- λογαριασμούς τους και να τους κινούν, όλους μαζί, ευέλικτα χωρίς περιττούς κωδικούς,  παρακωδικούς και μπερδέματα.
Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε και κατοχυρώστε εγκαίρως έναν κωδικό της αρεσκείας σας, τώρα που ακόμα είναι νωρίς και δε θα έχει προλάβει κάποιος άλλος να σας τον καπαρώσει. Η νέα υπηρεσία Windows Live Hotmail, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου προσφέρει:
Τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.
Δυνατότητα σύνδεσης όλων των e-mails λογαριασμών σε μόνο έναν λογαριασμό, τον οποίο ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται από κοινού, μέσα από τα «Εισερχόμενα».
Ασφάλεια με την αυτόματη μεταφορά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή των spam e-mails στον φάκελο «Junk».
Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου. Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail.
Οι χρήστες, οι οποίοι διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με τη χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging ή το Blackberry Client.
Σύνδεση με το Windows Live Messenger, το οποίο θα είναι πλέον διαθέσιμο στον φάκελο «Εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail.

Δεν υπάρχουν σχόλια: