Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η Πιερία στην τουριστική έκθεση της Μπρατισλάβας ( 30/01/2010 )



Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σλοβακίας “ITF SlovakiαTour” που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21-24 Ιανουαρίου 2010 στην Μπρατισλάβα συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.


Με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Σλοβακία στο νομό μας, οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας, αξιοποίησαν τις δυνατότητες του ειδικά διαμορφωμένου στάντ της Πιερίας στο εκθεσιακό περίπτερο του ΕΟΤ, όπου διένειμαν πλούσιο προωθητικό υλικό και επικοινώνησαν με τους επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για το νομό και πραγματοποιώντας ενδιαφέρουσες επαφές με ξένους τουριστικούς φορείς.

Η εκθεσιακή παρουσία της Πιερίας προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των Σλοβάκων επισκεπτών καθώς η Πιερία αποτελεί τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικό προορισμό για τους κατοίκους της γειτονικής χώρας.

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι το σταντ της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας επισκέφθηκαν πολλοί πολιτικοί φορείς και τουριστικοί παράγοντες της Σλοβακίας, όπως ο Πρόξενος της Ελλάδας Νικόλαος Κανέλλος.

Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας στην Έκθεση της Μπρατισλάβας εκπροσώπησαν οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Μανώλης Πλατσάς και Ελένη Γεροβασιλείου – Ελευθεριάδου και η υπάλληλος της Ν.Α. Πιερίας Ρίτσα Σαράντου ενώ στην αποστολή συμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: