Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Όργιο φοροδιαφυγής στα Σύνορα με την Τουρκία.

Την ώρα που οι Συνταξιούχοι πεινάνε κυριολεκτικά, η χώρα καταρρέει, από ώρα σε ώρα κάποιοι δημόσιοι λειτουργεί εξακολουθούν τον χαβά τους.
Αυτή την εποχή αρχίζουν οι παραδώσεις των χειμερινών ρούχων και όχι μόνο από την Τουρκία εκ των οποίων το 90% μπαίνουν στην.....Ελλάδα χωρίς κανένα παραστατικό ! και μιλάμε για χιλιάδες κομμάτια. Είναι δε τόσο το θράσος των Τούρκων βιοτεχνών που ρωτάνε τους Έλληνες αντιπροσώπους για πόσα τεμάχια θέλουν τιμολόγιο ?
Τα λεωφορεία και τα φορτηγά περνάνε πραγματικά χωρίς κανένα έλεγχο η με συμφωνία πόσα από τα εμπορεύματα θα καταγραφούν τα σύνορα. Τα δε λεωφορεία ενώ μπορεί να έχουν ελάχιστο κόσμο μέχρι την Θεσσαλονίκη και ακόμα πιο λίγο μέχρι την Αθήνα, οι μπαγκαζιέρες που έχουν από κάτω πολλές φορές δεν αρκούν και βάζουν πρόσθετα άλλη μια από πίσω και τρέιλερ ! τα οποία είναι γεμάτα χαρτοκιβώτια με εμπορεύματα που δεν έχουν κανένα παραστατικό !
Ο χώρος που έρχονται στην Αθήνα για να ξεφορτώσουν τα παράνομα φορτία τους είναι κοντά στο Αβέρωφ στο Τροκαντερό και στην Μαρίνα Αλίμου κάτω από το κέντρο Θέα όπου και περιμένουν συγκεκριμένες ώρες τους παραλήπτες. Κάποιοι στιγμή αυτό δεν πρέπει να τελειώσει ? Πόσο ΦΠΑ και όχι μόνο πάει χαμένο εκεί ?


Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com/2010/09/blog-post_7106.html#ixzz0zc3R7icg

Δεν υπάρχουν σχόλια: