Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

O εμίρης με τα 27 παιδιά,τις 3 γυναίκες και τα δισεκατομμύρια!

Ο 58χρονος εμίρης σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Τάνι, που έρχεται στο Ελληνικό, είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο όγδοος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Έχει τρεις γυναίκες, 27 παιδιά, του αρέσουν οι καταδύσεις και η ιππασία, ενώ η περισουσία του ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Όπως γράφει η Real News η πρώτη και η τρίτη σύζυγός του περιορίζονται στα "καθήκοντά' τους, δηλαδή να γεννούν και να μεγαλώνουν τους απογόνους του. Η δεύτερη σύζυγός του ωστόσο, η Μοζάχ, με την οποία έχει 7 παιδιά, συμμετέχει ενεργά στα κοινά προωθώντας την εκπαίδευση των κοριτσιών και συνοδεύει τον ...
σύζυγό της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της. Έχει δε μεγάλη αγάπη στη μόδα και στις πανάκριβες δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας.

Η περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, πολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο

Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη χώρα μας με τη γυναίκα του και κάποια απο τα παιδιά του ενω ο πιλότος του αεροπλάνου του είναι ο Ελληνας, πρώην κυβερνήτης της Ολυμπιακής, Ιωάννης Σταυρακίδης.


tlife


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/o-27-3.html#ixzz10i7wNHQr

Δεν υπάρχουν σχόλια: