Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Καρέ-καρέ η επίθεση στον πρωθυπουργό

ΔΕΙΤΕ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το περιστατικό που θα σημαδέψει τη ΔΕΘ

Η επίθεση στον πρωθυπουργό καρέ-καρέ..

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο σημείο που θα έκανε τις δηλώσεις του. Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των αντρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού να συλλάβουν τον δράστη της επίθεσης, ενώ στην τελευταία φωτογραφία, ο Γιώργος Παπαναδρέου, εμφανώς ταραγμένος από το επεισόδιο, μιλάει στην κρατική τηλεόραση.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες…











Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση 50χρονου διαδηλωτή με παπούτσι στον πρωθυπουργό




Ένα παπούτσι εκτοξεύτηκε και είχε στόχο τον πρωθυπουργό, .Γιώργο Παπανδρέου κατά την έξοδο του από τον προαύλιο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσαλονίκης, μόλις είχε ολοκληρώσει την επίσκεψή του στα περίπτερα. Το παπούτσι προσγειώθηκε ένα μέτρο δίπλα στον πρωθυπουργό και το αντιλήφθηκε η προσωπική του φρουρά. Αμεσως ακινητοποίησε τον διαδηλωτή που φώναζε συνθήματα κατα της κυβέρνησης, των τραπεζών, λέγοντας «είστε χούντα, μην τους φοβάστε ρε, θα σας πάρουν τα σπίτια και τα ρούχα, θέλουμε κυβέρνηση κ.α». 
 
Ο πρωθυπουργος ατάραχος αν και είχε σημειωθεί ένα τεράστιο πηγαδάκι με αστυνομικούς πολιτες και δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συβαίνει, δεν σταμάτησε και συνέχισε απτόητος όπου λίγα μέτρα πιο κάτω έκανε δηλώσεις στην ΝΕΤ. Ο 50χρονος διαδηλωτής που πέταξε το παπούτσι συνέχισε να φωνάζει και να διαδηλώνει καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι να το μεταφέρουν σηκωτό στο περιπολικό και από εκεί στο τμήμα.
hronos.gr
Διαβάστε περισσότερα...


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/#ixzz0zE9Pictk

Δεν υπάρχουν σχόλια: