Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με ποιους τα έβαλε ο Γιώργος για Δημαρά

Πολιτική αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Ιπποκράτους, μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου επικρατούσε χθες εκνευρισμός, καθώς μέχρι και πριν από μερικές ημέρες υπήρχε η εκτίμηση ότι οι αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν στον Γιάννη Δημαρά είχαν αποδώσει καρπούς, και ο ανεξάρτητος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα έκανε τελικά το μεγάλο βήμα, να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, και να πάει κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Κυβέρνησης, Γιάννη Σγουρό. Κάποιοι μάλιστα, περισσότερο αισιόδοξοι, διαβεβαίωναν τον Γιώργο Παπανδρέου ότι ο Γιάννης Δημαράς θα εντασσόταν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, σε θέση αντιπεριφερειάρχη.
Η πραγματικότητα φυσικά τους διέψευσε, και όταν χθες το βράδυ ο Γιάννης Δημαράς προχώρησε στην επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του, τα νέα που μεταφέρθηκαν στον Γιώργο Παπανδρέου, εκνεύρισαν τον Πρωθυπουργό.
Το όλο βαρύ κλίμα επιβαρύνθηκε περαιτέρω από την πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB για τη Real News, που εμφανίζει τον Γιάννη Δημαρά να κερδίζει σε μια δυνητική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου τον Γιάννη Σγουρό, εκφράζοντας μια αντι-κυβερνητική υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: