Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

nova sport live tv free

Πως να βλέπετε free τους αγώνες του Νονα sports.
Εδώ θα σας δείξω πως θα βλέπετε free αγώνες του πρώην SuperSport νέο ΝονaSport !!!! Πρώτα μπαίνουμε στο << http://www.myp2p.eu >>.
Διαλέγουμε αρχικά live sports και μετά από τα αθλήματα ό,τι θέλουμε . Στη συνέχεια βρίσκουμε τον αγώνα που θέλουμε να δούμε και πατάμε δίπλα από εκεί που λέει live που έχει μια τηλεορασούλα και στη συνέχεια διπλα από το media player εκεί που λέει play .Από εκεί βλέπουμε free τον αγώνα εύκολα απλά και γρήγορα !!!Καλο θα ήταν να μπαίνετε 5λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας !!!

Πολλοί αγώνες δεν παίζουν με media player γι αυτό σας ανέβασα το TVAnts για να βλέπετε όσους αγώνες δεν παίζουν με Media Player !!!!!!Έτσι δεν θα υπάρχουν αγώνες που να μην μπορείτε να δείτε !!!!


Απο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το TVants:
<< http://rapidshare.com/files/158712675/TvantsSetup_for_Myp2p.eu.exe >>






Θέλετε καλύτερη ποιότητα??Θέλετε να βλέπετε όσα match κολλάνε με τους δυο παραπάνω τρόπους???? Εδώ σας έχω μια λύση τις τελευταίας στιγμής έτσι ώστε να μην χάνετε κανένα αγώνα !!!!Κατεβάζετε το πρόγραμμα που βρίσκετε από κάτω (SopCast) το κάνετε install και μετά το ανοίγετε και διαλέγετε ένα κανάλι (οποιο νά'ναι !!!!) και μετά το κλείνετε ! Στην συνεχεια πάτε στο myp2p.eu και κάνετε όλη την παραπάνω διαδικασία αλλα αντί για media player πατάτε SopCast και βλέπετε σε ποιότητα αριστη σαν να βλέπετε κανονική βλέπετε τους αγώνες του ΝονaSports(παλιό SuperSport)



Απο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Sopcast:
<< http://rapidshare.com/files/168003332/Setup-SopCast-3.0.3-2008-4-30.exe >>

http://certainnews.blogspot.com/2009/01/nova-sportfree.html
You might also like:


Read more: http://pestamisa.blogspot.com/ pestamiSa! http://pestamisa.blogspot.com/search?updated-max=2010-09-14T04%3A28%3A00%2B03%3A00&max-results=5#ixzz0zVEL0qRm
http://pestamisa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: