Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Κάν' του το πιο κολασμένο στοματικό!

Αν είσαι κι εσύ ένα από εκείνα τα κορίτσια που βλέπουν το στοματικό σεξ προς το σύντροφό τους σαν μια αέναη αγγαρεία, ήρθε η στιγμή να δεις το δεις με άλλο μάτι και να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση- στάσεις.

Τα βασικά και απαραίτητα:

Εν αρχή είναι η άνεση: σίγουρα το να του προσφέρεις ένα αριστοτεχνικό στοματικό στο αυτοκίνητο μέσα στον καύσωνα, χωρίς air condition, με το κεφάλι σου στραμπουληγμένο κυριολεκτικά κάτω από το τιμόνι και μάλιστα εν κινήσει, όχι δεν είναι εύκολο, είναι ηρωικό για όποια το πετυχαίνει και ακατόρθωτο για τις υπόλοιπες, κοινές, θνητές. Για να του χαρίσεις ένα αξέχαστο στοματικό, πρέπει να νιώθεις και να κάθεσαι άνετα. Η θερμοκρασία να μην είναι υπερβολικά υψηλή και το πέος του πλυμένο και μοσχομυριστό. Μια αποτρίχωση των θάμνων που καλύπτουν την περιοχή θα βοηθούσε για να μην διακόπτεις συνέχεια για να βγάλεις από το στοματάκι τριχούλες. Όσο για τη στάση, εκείνος μπορεί να βρίσκεται όρθιος μπροστά σου, όσο εσύ καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού ασχολείσαι με το πέος του. Επειδή αυτή η στάση κρύβει κινδύνους (να σου πιάσει το κεφάλι και να βοηθήσει χωρίς να του ζητηθεί), ζήτησέ του να ξαπλώσει ανάσκελα και έλα εσύ από πάνω.
Στα ορεκτικά:
προτού προσπαθήσεις σαν άλλο βαθύ λαρύγγι να πάρεις ολόκληρο το πέος στο στόμα, ξεκίνα από τα light φιλιά και χάδια. Λίγες χειρωνακτικές εργασίες, πολύ σάλιο και πιο πολύ γλύψιμο συνθέτουν μια καλή αρχή. Κατόπιν, μπορείς να πάρεις ολόκληρο το πέος στο στόμα σου σε μια κίνηση μέσα έξω που πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να έχουν τα χείλη σου. Αυτά θα επωμιστούν το να κρύβουν διαρκώς τα κοφτερά δοντάκια που διαθέτεις για να μην έχουμε ατυχήματα.

Όταν κουράζεσαι να χρησιμοποιείς μόνο το στόμα, βάλε στο παιχνίδι και τα δυο σου χεράκια για να ανεβοκατεβάζεις την επιδερμίδα που καλύπτει την κορυφή του πέους, αλλά ταυτόχρονα παίξε και με τα μπαλάκια του με προσοχή και σύνεση φυσικά.

Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να βάζεις διαρκώς ολόκληρο το πέος βαθιά μέσα στο στόμα σου. Οι περισσότερες νευρικές απολήξεις βρίσκονται στην κορυφή του πέους, η οποία απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή και ακόμα περισσότερα φιλιά και χάδια.
Και τα πικάντικα:

* Μην περιμένεις να του δώσεις το καλό στοματικό μόνο όταν δεις το πέος του σε πλήρη στύση. Το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει όταν εκείνος δεν έχει ακόμα διεγερθεί και μάλιστα εκείνος θα βρει την ιδέα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Καυτή παραλλαγή: ξύπνησέ τον το πρωί με ευχάριστα φιλιά εκεί χαμηλά!

* Κράτησε τη βάση του πέους με το ένα σου χέρι για να ρυθμίζεις διαρκώς το βαθμό διείσδυσης του στο στόμα σου.

* Αν είσαι εξοικειωμένη με το στοματικό, το πως να παίρνεις σωστές αναπνοές και πως να ρυθμίζεις το σάλιο σου για να μην πνιγείς, βάλε μια ωραία καραμελίτσα μέντας στο στόμα πριν το στοματικό. Περίμενε να διαλυθεί λίγο και πάρε το πέος του στο στόμα σου. Η αίσθηση της καραμέλας στην περιοχή, θα τον ερεθίσει περισσότερο, ενώ εσύ θα παράγεις περισσότερο σάλιο, βοηθώντας σε να παίζεις καλύτερα με το βαθμό διείσδυσής του στο στόμα ή βαθύτερα στο λάρυγγά σου. Αντί για καραμελίτσα, τοποθέτησε ένα μικρό παγάκι ή λίγο κρύο νερό, λίγο παγωτό που θα του προσφέρει μια αίσθηση ανεπανάληπτη. Καυτή παραλλαγή: βάλε στο παιχνίδι ένα ολόκληρο γλυφειτζούρι.

* Γνωρίζεις καλά πως η φωνή σου μπορεί να παράγει δονήσεις στις οποίες συμμετέχει όλο το στόμα, τα δόντια και οι κοιλότητες του στόματος. Μόλις πάρει το πέος του στο στόμα, ξεκίνα να παράγεις ένα βουητό, οι δονήσεις του οποίου θ' αγκαλιάζουν το πέος ταυτόχρονα με τη γλώσσα σου. Αρχικά, εξασκήσου τοποθετώντας ένα δάχτυλο στο στόμα για να δεις πόσο πρέπει να βουίζεις. Πειραματίσου τόσο με την ένταση όσο και με το σημείο που θα πηγαινοέρχεται το πέος του στο στόμα σου. Αν το φέρεις πιο κοντά στο λάρυγγα, οι δονήσεις θα είναι μικρότερες απ' ότι σε σχέση με τα χείλια και το άνοιγμα του στόματος. Καυτή παραλλαγή: τραγούδησέ του το αγαπημένο σου σουξεδάκι με το πέος στο στόμα.

* Όση ηδονή του προσφέρει η κρύα αίσθηση στο στόμα, το ίδιο συμβαίνειο και με τη θερμότητα. Εκεί μπορείς να παίξεις με μια καυτερή σος ή μια ζεστή σοκολάτα. Προσοχή μην τον τσουρουφλίσεις.

* Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό για λόγους αντισύλληψης, τα νέας γενιάς προφυλακτικά με γεύση και χρώμα, μπορούν να προσφέρουν μια ωραία αίσθηση ακόμα και στο στοματικό. Εκτός από την κλασική σοκολάτα και τη γεύση φρούτων, μπορείς να επιλέξεις τη φρέσκια καρύδα, το αμαρέτο ή τη γεύση ζαχαρωτού. Αντί για προφυλακτικό, προμηθεύσου τα εκπληκτικά φαγώσιμα λαδάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αρκεί να είναι επιστημονικά ελεγμένα.


www.womenonly.gr


υ.γ. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: