Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

«Σκάει» πρόταση για Νίνη!

«Σκάει» πρόταση για Νίνη!
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σώτηρη Νίνη βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ προς το «τριφύλλι»!
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με βρετανικές ιστοσελίδες, οι οποίες θεωρούν δεδομένες τις συζητήσεις των «Κόκκινων Διαβόλων» με τον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα οι Άγγλοι προχωρούν ένα βήμα... παραπέρα και κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και αποχώρηση του Νίνη από τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Νίνης θεωρείται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ιδανικός για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή της ομάδας και ο Σκωτσέζος τεχνικός θέλει να προλάβει ενδεχόμενη κίνηση από άλλον μεγάλο σύλλογο όπως η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης για τον νεαρό άσο.

Το δημοσίευμα του mirrorfootball.co.uk αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και έχοντας καταλάβει ότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν εύκολα τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τους, θα καταβάλουν δέκα εκατομμύρια, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: