Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Να και κάτι καλό...

NY Macedonia, Greece
Το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλέστερης αμερικανικής αστυνομικής σειράς μυστηρίου CSI (που μεταδίδεται μάλιστα σε 74 χώρες) έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη.. Γράφτηκε απ΄ την συμπρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σήριαλ Ελληνοαμερικανίδα κ. Μελίνα Κανακαρίδη και είναι γεμάτο από αναφορές στην Μακεδονία, την Ελλάδα και τα Μακεδονικά σύμβολα!

Δείτε το video



http://pyrgos-news.blogspot.com/

Tα κυριότερα σημεία του επεισοδίου με τίτλους από το taxalia:


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Ναουσαία η Μελίνα? την καυμένη την VODENKA σκέφτομαι να πετάει την τηλεόραση απ το παράθυρο. Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά, καιρό έχουν να ακουστούν. Ο Σάκης έχει κανένα νέο?
Aris είπε...
Έτυχε να δω το συγκεκριμένο επεισόδιο σε καφετέρια στη ΝΥ, όταν προβαλλόταν στην τηλεόραση. Ένιωσα δέος για την Ελλάδα. Η γυναίκα είναι πραγματική πατρίωτισσα, κάνει ότι δεν έχει κάνει η Ελληνική διασπορά εδώ και δεκαετίες! Για να μην αναφερθώ στην Ελληνική πολιτεία.. Θα πρέπει να της αποδοθούν εύσημα από την Ελληνική πολιτεία και να τιμηθεί ως ηρωίδα.
Brera είπε...
Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ .ΟΥΝΑΡΑ.
toaftonoito είπε...
Πληροφοριακά το επεισόδια είναι περσινό (περσινη τηλεοπτική σαιζόν)και είναι όντως πολύ καλό και απίστευτα ευεργετικό για τη Μακεδονία. Το CSI το βλέπουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_2864.html#ixzz0uVcWHNou

Δεν υπάρχουν σχόλια: