Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Πληρωστε τη ΔΕΗ αλλα οχι την ΕΡΤ......πως γινεται....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
 
Σύντομο Ιστορικό

Την Δευτέρα 7/6/2010 επισκέφθηκα το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠΔ) της Καβάλας που βρίσκεται στον 1ο οροφο της Νομαρχίας Καβάλας (και στο οποίο ο υπεύθυνος απουσίαζε), για να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ πλην την ΕΡΤ.
Μια συνάδελφός του εφοριακός  ....
(λόγω γειτνίασης των υπηρεσιών η κατάσταση εξυπηρετείται από την συνάδελφο όταν λείπει ο 'υπεύθυνος') με πληροφόρησε ότι και σε άλλα περιστατικά ο 'υπεύθυνος' δεν δέχτηκε να πληρωθεί γιατί όπως έλεγε το ΤΠΔ δεν κάνει αυτή τη δουλειά.
ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ!!! ΓΙΝΕΤΑΙ!!! (Θα δείτε παρακάτω)
 
Για το θέμα επικοινώνησα με τα κεντρικά του ΤΠΔ στην Αθήνα όπου και κατέληξα στην Προϊσταμένη Συστάσεων στην Διεύθυνση Δ4 κα Τσιρογιάννη, βρίσκεται στο τηλέφωνο 210-3694126 begin_of_the_skype_highlighting              210-3694126 begin_of_the_skype_highlighting              210-3694126      end_of_the_skype_highlighting      end_of_the_skype_highlighting, η οποία μου εξήγησε ότι αυτή η διαδικασία υφίσταται από την εποχή της Μελίνας Μερκούρη εδώ και 30 χρόνια (αν και δεν μας καλύπτει νομικά αυτό) και ότι ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να δεχθεί την πληρωμή από εμένα.
 
Την Δευτέρα 14/6/2010 επέστρεψα στο ΤΠΔ Καβάλας για τον ίδιο λόγο (αυτή τη φορά ενημερωμένος) και ο 'Υπευθυνος' πάλι απουσίαζε.

Την κατάσταση εξυπηρέτησε η προαναφερόμενη υπάλληλος (όσο καλύτερα μπορούσε η γυναίκα).

(Η Τσιρογιάννη μου σύστησε στην αίτηση να συμπληρώσω στο τέλος την φράση:«Απόδοση Ελεύθερα».

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (Δείτε τα επισυναπτώμενα) στην αίτηση σας και απο τον υπάληλο στην απόδειξη.
 
Αφού λοιπόν συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις και πήρα την απόδειξη πληρωμής, και όλα πήγαν όπως έπρεπε (η συνάδελφος του αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να με 'ντριπλάρει' μετά και την επί τόπου επικοινωνία μου με την Τσιρογιάννη), πήγα στην ΔΕΗ της Καβάλας και ενημέρωσα το λογιστήριο όπως όφειλα έτσι ώστε η ΔΕΗ να πληρωθεί. (Μπορείται να ειδοποιήσετε εσείς την ΔΕΗ η κάποιος δικαστικός κλητήρας -κοστίζει 30? και δεν χρειάζεται).

PS 1.Απο το σύνολο του ποσού που οφείλετε στην ΔΕΗ, αφαιρείτε το ποσό που αναλογεί στην ΕΡΤ.
PS2. Πληρώνετε ένα ποσό της τάξεως του 0,70 λεπτά υπέρ τρίτων.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
 αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: