Σάββατο 24 Απριλίου 2010

"110 ευρώ πάνω το ψυγείο στο κατάστημα απο το internet"




ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

"Πήγα χθες να αγοράσω ψυγείο απο τον Κωτσόβολο που βρίσκεται δίπλα απο τα ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο. Είχα καταλήξει σε αυτό το ψυγείο αλλά έκανα και έναν έλεγχο να δω μήπως το βρω κάπου σε διαφορετική τιμή. Με έκπληξη διαπίστωσα οτι το ιδιο ψυγείο στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου μπορεί κάποιος να το πάρει 265 ευρω! 110 ευρώ πιο κάτω δηλαδή. Το ...


θεωρώ απαράδεκτο με τέτοια κρίση τα κατάστημα να χτυπάνε και "όποιον πιάσουν". Στη σελίδα λέει "Στο κατάστημα: 299,00€". Που το είδαν το 299, γιατί εγώ δεν το είδα. Σας στέλνω και φωτογραφίες. Πριν ψωνίσετε απο αυτά τα μαγαζιά πάντα να ελέγχετε στο internet. Με τα 110 ευρώ μπορώ να αγοράσω ένα φούρνο μικροκυμάτων, γιατί να τα χαρίσω στον Κωτσόβολο;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
Σχετικά με την ανάρτηση "110 ευρώ πάνω το ψυγείο στο κατάστημα απο το internet"...

"Παιδιά όταν κατηγορούμε κάποιον να το κάνουμε επειδή υπάρχει λόγος και όχι επειδή δεν ξέρουμε! Τα 100€ δεν τα χαρίζεις στον Κωτσόβολο (ή στον κάθε κωστόβολο) ...ούτως ή άλλος, με όποιον τρόπο και αν γίνει η αγορά, ο Κωτσόβολος είναι κερδισμένος! Η διαφορά στην τιμή έγκειται στα λειτουργικά έξοδα... όταν η παραγγελία γίνεται από το internet το προϊόν αποστέλλεται κατευθείαν από το κέντρο διαλογής! Χωρίς όλους τους λοιπούς μεσάζοντες...βλέπε κατάστημα, υπάλληλοι κτλ... γι'αυτό από τότε που άρχιζε να ακμάζει το internet άκμασαν μαζί και όλα τα e-shop!
και θα συμφωνήσω ότι πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς...και μάλιστα διαδικτυακή!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Θα συμφωνήσω με τον αναγνώστη που λέει οτι ειναι λογικό να υπάρχουν διαφορές. Οταν ομως γράφει στη σελίδα "Στο κατάστημα: 299,00€" και πας εκεί και το βλέπεις στα 375 τότε αυτό δε δικαιολογείται. Ασε που αν στα 265 ευρώ πληρώνεις καπέλο 110 ευρώ (σχεδόν τη μισή τιμή) επειδή εχει λειτουργικά έξοδα τότε κάτι δεν πάει καλά."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: