Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφορές Online..

online_shopping
Οι μειώσεις των μισθών, η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και που αντικατοπτρίζεται μεγαλειωδώς στα πορτοφόλια μας και γενικότερα η ανασφάλεια για το αύριο, είναι αιτίες που οι Ελληνες στην πλειονότητά τους υπολογίζουν περισσότερο από πριν τις αγορές τους.
Ετσι, λοιπόν, περιμένουμε τις εκπτώσεις προτού ψωνίσουμε, ψάχνουμε για προσφορές παντού, σε γενικές γραμμές έχουμε περιορίσει τα περιττά έξοδα, και τείνουμε να αποχαιρετήσουμε το shopping therapy για χάρη του «ψωνίζω συνετά». Μέρα με τη μέρα ανακαλύπτουμε ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα που χρειαζόμαστε δεν είναι αναρίθμητα, βάζουμε προτεραιότητες και είμαστε σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία προσπάθειας διαμόρφωσης καταναλωτικού προφίλ, ανάλογου με αυτό που έχουν εδώ και δεκαετίες όσοι ζουν σε βόρειες και κεντρο-ευρωπαϊκές χώρες. Κάνουμε δηλαδή μωρουδιακά βήματα αρνούμενοι να αγοράσουμε ό,τι έχει υπερβολική τιμή, επιδιώκοντας οι τιμές αυτές να πέσουν. Και αν συνεχίσουμε έτσι, είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα πέσουν.
Στο κλίμα αυτό, ο Ιστός έχει κατακλυστεί από sites που προτείνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια ούτε οι καταναλωτές να μιζεριάζουμε από «σύνδρομο στέρησης» ούτε όμως και να ξεπουπουλιαζόμαστε δίνοντας τα ωραία μας ευρώ για κάτι που σε άλλες χώρες στοιχίζει πολύ λιγότερο.
Ετσι λοιπόν, μπορεί να διανύουμε της ακρίβειας τον καιρό, αλλά τουλάχιστον έχουμε σύμμαχο. Το Διαδίκτυο αναλαμβάνει να κάνει για μας τη δύσκολη δουλειά της έρευνας αγοράς, αλλά παράλληλα προσφέρει και τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ακόμα προσφέρει δώρα και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς κερδίζοντας από ένα γεύμα με την παρέα σας, μέχρι ταξίδια, ηλεκτρονικές συσκευές και πολλά άλλα.
Αναλυτικά, για προσφορές, εκπτώσεις, διαγωνισμούς, και για να τσεκάρετε τις τιμές προτού αγοράσετε, δείτε οπωσδήποτε τα παρακάτω sites:
  • www.prosfor.es: τσεκάρετε τις καλύτερες προσφορές που «τρέχουν» αυτή την εποχή και αφορούν από το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, όργανα γυμναστικής, μέχρι καταλύματα για τις διακοπές σας και πολλά ακόμα. Θα βρείτε τιμές πολύ κάτω αυτών που θα πληρώνατε κανονικά (-60% και πάνω).
  • http://dealz.gr: σας ενημερώνει για προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ σας δίνει και προτάσεις γενικότερα για το τι χρειάζεστε πραγματικά να αγοράσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • www.livemycity.gr: προσφορές και ευκαιρίες στην περιοχή της Αθήνας, αλλά και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε δώρα.
  • www.goldendeals.gr: σε συνεργασία με εταιρείες καταφέρνει να αποσπάσει για τους χρήστες του Ιστού τεράστιες προσφορές προστατεύοντας το πορτοφόλι σας. Από -50% μέχρι -90% για να ψωνίζετε χωρίς τύψεις και χωρίς να ξεπαραδιάζεστε. Καθημερινά και μια διαφορετική προσφορά.
  • www.e-offer.gr: εντοπίζει τις καλύτερες προσφορές από διάφορα e-καταστήματα και τις συγκεντρώνει για να μη χάνεστε στον λαβύρινθο των αγορών σας.
  • www.nethall.gr: διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, προσφορές από -50% και πάνω, και πολλά ακόμα για να μην αισθάνεστε ότι σας γδύνουν όταν ψωνίζετε.
  • www.skroutz.gr: «δίνει ρέστα» είναι το μότο του και συγκρίνει για σας τιμές ώστε να ξέρετε από πού θα αγοράσετε φθηνότερα (και άρα καλύτερα) για την τσέπη σας. Αν δεν ξέρει ο σφιχτοχέρης θείος Σκρουτζ, ποιος ξέρει καλύτερα;
  • www.apothema.gr: με αρχή του το «τιμής ένεκεν», σας αφήνει ακόμα και να παζαρέψετε τις τιμές του. Αξίζει να το δείτε.
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ  για την ελευθεροτυπία


http://kala-nea.gr/?p=7733#more-7733#ixzz0z7FPJBfn

Δεν υπάρχουν σχόλια: