Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στα περί ακριβής γέννας του παιδιού του

ΣΤΟ taxalia ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΧΩΡΙΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΑΜΗ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ., ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΥΚΝΕΙΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ; ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ!
Πάντως ο κ.Τσίπρας, διαψέυδει ότι έδωσαν 14.000.
δείτε την απάντησή του:

Εκτός πραγματικότητας χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας τα όσα μετέδωσαν ορισμένα ΜΜΕ, καθώς και τα όσα αναρτήθηκαν σε blogs σχετικά με την υψηλό κόστος νοσηλίων της γέννας του γιου του. Ο ίδιος κάνει λόγο για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης
«Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η οικονομική του δυνατότητα δεν του επιτρέπει να διαθέσει τέτοιο ποσό όσο και να το επιθυμούσε, η κατασκευασμένη αλήθεια τους είναι μια πράξη βαθύτατα εχθρική όχι μόνο προς αυτόν αλλά και προς την κοινωνία.
» Διότι επιδιώκουν να την αποπροσανατολίσουν και να εκτρέψουν την οργή της κοινωνίας για τη φτώχεια που υφίσταται, προς λάθος κατεύθυνση και λάθος ανθρώπους» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση.
Ο ίδιος ευχαριστεί από βάθους καρδιάς όλους όσοι ευχήθηκαν για την γέννηση του παιδιού του.
«Πρόκειται για ένα γεγονός που γεμίζει με ιδιαίτερη συγκίνηση κάθε άνθρωπο που γίνεται γονιός» συμπληρώνει.
...
Eμείς ευχόμαστε στον κ.Τσίπρα και στην Περιστέρα να χαίρονται το παιδάκι τους. Η πατρότητα είναι το σημαντικότεορ πράγμα στη ζωή του άντρα (και της γυναίκας η μητρότητα φυσικά) και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πιό ώριμο τον νεαρό πολιτικό.


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_3222.html#ixzz0oYOwSOHk

Δεν υπάρχουν σχόλια: