Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ING ενημερώνει για τις συντάξεις


Τα συναισθήματα που ένιωσε σε ειδική εκδήλωση του ING όπου ενημερώθηκαν όλοι οι ασφαλιστές για το Pension Advice Tool, το νέο υπερσύγχρονο σύστημα υπολογισμού σύνταξης των κρατικών ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ώστε οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του ING να είναι σε θέση να πληροφορήσουν κάθε ενδιαφερόμενο για τη σύνταξη που θα λάβει τη στιγμή της συνταξιοδότησής του μοιράστηκε με το www.nextdeal.gr η ασφαλίστρια του ING Διανή Μαρία.

Η επιστολή της κ. Διανή:
"Αγαπητό Next Deal

Απευθύνομαι στις στήλες σου για να μοιραστώ μαζί σου την υπερηφάνεια που ένιωσα ως ασφαλίστρια του ING την Δευτέρα 01/11/10 όταν στα Village Cinemas στο Φάληρο απογειώθηκε όλο το δυναμικό των πωλήσεων του ING και μαζί του και εγώ σε ένα νέο ταξίδι με υψηλό στόχο κι όραμα, την διαχείριση του χρηματοοικονομικού μέλλοντος των πελατών μας. Pat και φύγαμε…

Pension Advice Tool.
Ένα υπερσύγχρονο σύστημα υπολογισμού σύνταξης των κρατικών ταμείων κοινωνικής ασφάλισης της χώρας μας, μέσω του οποίου, όλοι  εμείς, οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του ING θα είμαστε σε θέση να πληροφορήσουμε με ακρίβεια κι εγκυρότητα κάθε ενδιαφερόμενο για τη σύνταξη που θα λάβει τη στιγμή της συνταξιοδότησής του.
Νιώθω ενθουσιασμένη γιατί έχω πλέον στα χέρια μου ένα μοναδικό εργαλείο που θα ενισχύσει το κύρος της καθημερινής μου δουλειάς και θα αυξήσει τους ικανοποιημένους πελάτες μου.
Οι επαγγελματικές συμβουλές που το Pat θα με βοηθήσει να δίνω, θα ενισχύσουν τον ρόλο μου σαν τον απαραίτητο χρηματοοικονομικό σύμβουλο που θα στηρίζει αποτελεσματικά κάθε ενδιαφερόμενο για να διαχειριστεί το χρηματοοικονομικό του μέλλον.
Μπράβο στην ING διότι σε χαλεπούς καιρούς δεν φείδεται πόρων για διαφήμιση σε TV, ράδιο, τρένα, αφίσες, υλικό κ.λ.π.
Μπράβο στην ING και στην φιλοσοφία της που μας δίνει τέτοια πλεονεκτήματα για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του σήμερα με στόχο το αύριο!!!".

Διαννή Μαρία                       
Ασφαλίστρια ING

Δεν υπάρχουν σχόλια: