Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γυναικείο στήθος : Το " γουστάρουμε " αλλά ξέρουμε πως να το αγγίξουμε ;


Μπορείς να βρεις ένα σωρό συμβουλές για το πώς να τα αγγίξεις. Πιθανότατα έχεις διαβάσει ότι ένας αριθμός ευαίσθητων νευρικών απολήξεων βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θηλή ή ότι της αρέσει να χαϊδεύεις το πλαϊνό και κάτω μέρος του στήθους της ή ότι λατρεύει να της γλείφεις ή να της ρουφάς τις ρώγες. Σωστά όλα αυτά, αλλά πολύ γενικευμένα. «Κάθε γυναίκα νιώθει διαφορετικά το στήθος της» λέει η Levkoff.

Οι άντρες συνήθως έχουν δύο μεθόδους αγγίγματος, λέει η Herbenick. «Είτε τα αγγίζουν με τον τρόπο που αρέσει στους ίδιους να τους αγγίζουν (που συνήθως σημαίνει με έναν άγαρμπο τρόπο) είτε με τον τρόπο που άρεσε στην προηγούμενη σύντροφό τους. Σε κάθε περίπτωση, εκείνη μπορεί να μην το βρει καθόλου απολαυστικό.

Ιδού μερικά πράγματα που οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν οι άντρες για το στήθος τους: «Μην τα τραβάς τόσο πολύ, είναι κολλημένα στο σώμα μου!», «Να είσαι τρυφερός μαζί τους». Κι από την άλλη: «Γλείψε τα!» και «Μου αρέσει να με αγγίζουν πιο δυνατά απ' ό,τι κάνουν οι άντρες συνήθως».

Πώς να το χειριστείς: Κάθε φορά που μια γυναίκα βγάζει το σουτιέν της μπροστά σου, πρέπει να διαγράψεις κάθε ανάμνηση από προηγούμενα στήθη. Αυτό είναι χρήσιμο ακόμα κι αν είναι η σύντροφός σου επί σειρά ετών. Ξεκίνα από την αρχή. Δεν τα έχεις ξαναδεί ποτέ. Αυτό σου ανοίγει νέες απίστευτες δυνατότητες, λέει η Herbenick.

«Μαθαίνεις και ξαναμαθαίνεις πώς κάποιος αναστενάζει, βογκάει και τσιρίζει όταν τα αγγίζεις» λέει. «Δεν χρειάζεται ποτέ να ξαναπέσεις σε κάποια παλιά ρουτίνα». Επίσης, πρέπει να αποφορτίσεις από τη σεξουαλική χροιά τους τις οικείες στιγμές σας.

Για παράδειγμα, ενώ κάθεστε στον καναπέ και βλέπετε μαζί τηλεόραση, η απλή κίνηση να ακουμπήσεις το κεφάλι σου στο στήθος της μπορεί να ενεργοποιήσει σε μια γυναίκα ισχυρά μητρικά ένστικτα απέναντί σου (με την καλή έννοια), λέει η Levkoff. Αυτό ενισχύει τον συναισθηματικό δεσμό σας.

«Το στήθος δεν είναι μόνο για το σεξ και όταν το αντιλαμβάνεστε αυτό, σας είμαστε ευγνώμονες» λέει. Μία άλλη πρόταση: αν μια γυναίκα παραπονεθεί ότι το στήθος της την ενοχλεί, προσφέρσου να της κάνεις μασάζ, λέει η Squires. Και πάλι με μη σεξουαλικές προθέσεις - αν μπορείς βέβαια. «Το μασάζ στο στήθος μπορεί να αφήσει εξαιρετική αίσθηση και δεν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε στο spa» λέει.

Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου; Τότε πέρνα στην πλάτη: «Αν ξεκουμπώσει το σουτιέν μου και με τρίψει στο σημείο που έσφιγγε την πλάτη μου, με κάνει να χαλαρώσω πολύ» λέει η Ιωάννα, 25 ετών. Προφανώς, το ένα μπορεί να φέρει το άλλο σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ακόμα κι έτσι, πάρτο με το μαλακό.

«Μην πέσεις σαν λυσσασμένος πάνω τους» λέει η Μαρία, 42 ετών. «Μου αρέσει όταν κάτι ξεκινάει χαλαρά και σιγά σιγά αυξάνεται η ένταση. Το στήθος, όπως και η γυναίκα, θέλει την αποπλάνησή του».

www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: