Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το καινούριο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη με ελεύθερη τιμή!

Ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και είχα και την τύχη να γνωρίσω σε συνέντευξη που είχαμε πάρει παλιότερα, ο Μίμης Ανδρουλάκης, για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας πως παρά τα χρόνια του (γεννημένος το ’51), το μυαλό και η δημιουργικότητα μπορούν να μείνουν για πάντα 20 χρονών! Για αυτό και τον αναφέρω ως «Μίμη» και όχι ως «κύριο Ανδρουλάκη», είναι ένας από εμάς!
Αποφάσισε λοιπόν, το καινούριο του βιβλίο με τίτλο «Η Έβδομη Αίσθηση – troika Μοίρα», να πωλείται με ελεύθερη τιμή για τη νεολαία, στην ηλεκτρονική του έκδοση (ePUB) μέχρι 31/12/2010. Μπορείτε να δώσετε όσα χρήματα θέλετε για να το προμηθευτείτε, όπως είχε γίνει και παλιότερα με CD των Radiohead αν θυμάμαι καλά στο εξωτερικό. Πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και πολύ θαρραλέα κίνηση από πλευράς Εκδόσεων ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.
Αντιγράφω την περίληψη:
O λαθρεπιβάτης με το κόκκινο και το μαύρο. Έβδομη Aίσθηση, ένα δικό του «ελληνικό όνειρο» στην «Eντατική» που βρίσκεται η πατρίδα μας. Ένας Λαβύρινθος με διαβολικά κάτοπτρα. Xιλιάδες μικροϊστορίες και καμιά. H εσπεράντο των αισθήσεων. Tο παράδοξο της ανθρώπινης κατάστασης σε δύσκολους καιρούς.
Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, εύχομαι να πάει καλά το συγκεκριμένο, θα είναι και μία απάντηση στους «κυνηγούς» των πνευματικών δικαιωμάτων!
Σ.Σ. Πήρα από μόνος μου την πρωτοβουλία να γράψω για το βιβλίο, δε μου ζητήθηκε από κάποιον, απλά το είδα στο blog του Μίμη ένιωσα την ανάγκη να το υποστηρίξω! Μπράβο Μίμη!

Το είδαμε εδώ: neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: