Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ING εξαλείφει την ανασφάλεια


Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, σε μία χρονική περίοδο που το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης αλλάζει, η ING με μακρά παράδοση στα συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, σύμφωνα με έρευνα του www.NextDeal.gr, εξασφαλίζει τα όνειρα κάθε πελάτη της και στην Ελλάδα. Και παράλληλα τα όνειρα κάθε γονέα για το παιδί τους. Τα προγράμματα Pension & Saving της ασφαλιστικής έχουν την ικανότητα να βγάλουν το πελάτη από τα διλήμματα της καθημερινότητας και από την αβεβαιότητα που επιφυλάσσει το μέλλον.

Συνταξιοδότηση
Οι αλλαγές του κοινωνικού συστήματος ασφάλισης δημιουργούν πολλά ερωτηματικά τόσο σε αυτούς που ήδη εργάζονται, όσο και στη νέα γενιά.

Την απάντηση στα ερωτήματα όλων αυτών που βρίσκονται στο κατόπι της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας την έχει η ING, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με εξειδίκευση στα συνταξιοδοτικά προγράμματα. Καλύπτοντας, το κενό που έχει δημιουργηθεί από τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, η ING σχεδίασε και προσφέρει το περίφημο ING PENSION BOOKLET.
Το πρόγραμμα αυτό παρέχει προστασία και σιγουριά σε αυτούς που θα αποφασίσουν να διώξουν από πάνω τους την ανασφάλεια. Δεν παραμένουν θεατές της, αλλά μεταμορφώνονται σε ενεργούς πολίτες και διαμορφώνουν τα γεγονότα.
Συγκεκριμένα, το «ING Pension Booklet» είναι ένα νέο πρόγραμμα από την ING που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν την σιγουριά με το μέρος τους. Ολους αυτούς που θέλουν να εξασφαλίσουν τον εαυτό τους και τα οικεία τους πρόσωπα, έχοντας το δικαίωμα από την αρχή του προγράμματος να καθορίσουν το ύψος της εγγυημένης σύνταξης που επιθυμούν να λάβουν. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η προστασία της επένδυσης από τον πληθωρισμό.

Τα πλεονεκτήματά του πολλά. Κάποια από αυτά είναι το ύψος του εγγυημένου κεφαλαίου που θέλει να λάβει ο πελάτης κατά την λήξη του προγράμματος, φοροαπαλλαγές μέχρι ένα ορισμένο ποσό σύμφωνα με τον νόμο, δυνατότητα εξαγοράς του ασφαλιστηρίου και κατά τη διάρκεια καταβολής της Εγγυημένης Μηνιαίας Σύνταξης, επιλογή σταθερού ασφαλίστρου ή αναπροσαρμοσμένου κατά 3%.

Αποταμίευση
Τα παιδιά για τους γονείς, δίχως άλλο είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουν αποκτήσει στην ζωή τους. Η γέννηση των παιδιών για τους γονείς είναι ένα θαύμα και παραμένει στις μνήμες των γονέων ως ένα θαυμάσιο γεγονός, μια αξέχαστη μοναδική εμπειρία.
Στο μεταξύ όμως και όσο περνά ο καιρός τα συναισθήματα της χαράς αντικαθιστώνται με συναισθήματα ανησυχίας και άγχους. Στις μέρες μας δεν είναι καθόλου εύκολο, αντίθετα καταντά δύσκολη υπόθεση να εξασφαλίσει ο γονέας το παιδί του και να είναι σε θέση να του καλύψει κάθε του ανάγκη. Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός πρέπει να γίνει έγκαιρά και πριν ο χρόνος παρέλθει.
Η ING GROUP με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, έχει λύσεις και προσφέρει το πρόγραμμα ‘ING STUDY BOOKLET’. To πρόγραμμα αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο των παιδιών, σχεδιασμένο για παιδιά προκειμένου να παρέχει στους γονείς την εγγύηση εξασφάλισης του απαιτούμενου κεφαλαίου ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι μελλοντικές ανάγκες του παιδιού. Θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα οι σπουδές, ή η έναρξη της καριέρας τους.

Από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος μεταξύ των άλλων είναι η εγγύηση κεφαλαίου στην λήξη του προγράμματος, επιλογή σταθερού ασφαλίστρου ή ετησίως αναπροσαρμοζόμενου κατά 3%, δυνατότητα καταβολής του κεφαλαίου σε 5 ετήσιες δόσεις για νέα άτομα ώστε να καλύψουν έξοδα σπουδών ή ακόμα και τα πρώτα βήματα της καριέρας τους και φορολογικά πλεονεκτήματα.

Πληροφορίες: www.ing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: