Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σκάνδαλο κατάχρησης σε τράπεζα ALPHA στην Κοζάνη

Ανάστατοι είναι πολλοί κάτοικοι της Ανω Κώμης και του Κρόκου, καθώς και άλλων χωριών του δήμου Ελιμείας Κοζάνης, μετά την αποκάλυψη ότι σε τράπεζα της πόλης ερευνάται...

υπόθεση υπεξαίρεσης αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος της τράπεζας, ο οποίος μέχρι χτες ήταν και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ελιμείας. Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το στέλεχος αυτό, που έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, φέρεται να προχώρησε σε υπεξαίρεση σημαντικών χρηματικών ποσών μέσω δανείων, τα οποία φαινόταν να συνάπτουν πελάτες της τράπεζας, στην πλειοψηφία τους φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα από τα δύο χωριά, χωρίς όμως οι ίδιοι να γνωρίζουν οτιδήποτε.
Πάντως, χτες, με απόφαση του δημάρχου Ελιμείας, Αθανάσιου Ματιάκη, ο δημοτικός σύμβουλος διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια και ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος.
Στο υποκατάστημα της τράπεζα «Alpha», στην οδό Ελ. Βενιζέλου Κοζάνης, τις τελευταίες ημέρες διερευνάται η υπόθεση, από ελεγκτές της τράπεζας, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει θέμα υπεξαίρεσης και σε ποιο χρηματικό ύψος.
Πάντως, το τελευταίο τριήμερο έχουν απευθυνθεί στην τράπεζα δεκάδες κάτοικοι της Α. Κώμης και του Κρόκου, θέλοντας να διαπιστώσουν, αν έχουν εμπλακεί, εν αγνοία τους, στην υπόθεση.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται ανακοινώσεις από την τράπεζα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ προς το παρόν, δεν υπάρχει ανάμειξη της Αστυνομίας.
Πηγή: ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/06/alpha_25.html#ixzz0rrmZDaV4

Δεν υπάρχουν σχόλια: