Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Συνδυασμού Γ. Παπαθανασίου με Τοπικούς και Δημοτικούς Υποψηφίους του στον Νέο Παντελεήμονα


Δίνουμε ξανά το χαμόγελο στον κόσμο

Με τους Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Παντελεήμονα καθώς και με τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Εκλογικής Περιφέρειας Ανατολικού Ολύμπου που επίσης προέρχονται από τον Νέο Παντελεήμονα και που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Δίου - Ολύμπου, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού αυτού, Γιώργος Παπαθανασίου.
Πρόκειται για τους Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Παντελεήμονα:
Παντελής Αντωνόπουλος
Βασιλική Γκαρά
Μιχάλης Δρούγκας
Βασίλης Χατζής
Καθώς επίσης και για τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Εκλογικής Περιφέρειας Ανατολικού Ολύμπου που προέρχονται από τον Νέο Παντελεήμονα:
Βασίλης Γκατζάς
Ευάγγελος Γουλάρας
Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στους Συμβούλους του αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Παντελεήμονα, τους πρότεινε κάποιες ενδεδειγμένες λύσεις και τους ζήτησε να καταθέσουν κι αυτοί τις δικές τους προτάσεις.
Επίσης, τους ζήτησε συζητήσουν με τους πολίτες και για κάποια άλλα θέματα που τους απασχολούν προκειμένου, εφόσον οι ψηφοφόροι επιλέξουν το Συνδυασμό «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» για να αναλάβει τις τύχες του τόπου, να υπάρχει ετοιμότητα και να μπορούν, δήμαρχος και σύμβουλοι, να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υφίσταται η περιοχή.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις υπάρχουσες υποδομές, για το βιολογικό καθαρισμό και για την τουριστική ανάπτυξη της Νότιας Πιερίας. «Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και ό,τι λάθη έγιναν, κοιτάζουμε μπροστά, κοιτάζουμε το μέλλον και εργαζόμαστε γι αυτό. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το παρελθόν.
Οι πολίτες φαίνεται να δείχνουν στα πρόσωπά μας την εμπιστοσύνη τους και ζητώντας μας να δώσουμε λύσεις, να αλλάξει πορεία αυτός ο τόπος, να φέρνουμε ξανά το χαμένο χαμόγελο στον κόσμο. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι αυτό θα κάνουμε με την ψήφο του λαού», είπε κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: