Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Συνδυασμού Γ. Παπαθανασίου με Υποψ. Τοπικούς και Δημοτικούς Υποψηφίους του στο Λιτόχωρο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όλοι μαζί στη Νέα Πορεία Με τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του στο Λιτόχωρο που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Δίου - Ολύμπου, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού αυτού, Γιώργος Παπαθανασίου. Πρόκειται για τους εξής Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους: Δημήτρης Ανδριάς του Κωνσταντίνου Νικόλαος Αγελαδάρης του Αθανασίου Διονύσης Γεωργούσης του Γεωργίου Γαρυφαλλιά Ζησκάτα του Γεωργίου Κωνσταντίνος Προκόβας του Γεωργίου Παναγιώτα Σκρέτα του Γεωργίου Καθώς επίσης και για τους εξής Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους: Γεώργιος Ελευθερίου του Νικολάου Σοφία Ζουρζούρα – Παύλου, του Αθανασίου Χρήστος Κουτρούλας του Κωνσταντίνου Μιχάλης Λαλούμης του Γεωργίου Δημήτρης Μακαλέκας του Νικολάου Νίκος Μαυρομάτης του Δημητρίου Κώστας Νούλας του Παναγιώτη Βασίλης Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου Σωτήρης Σακκούλας του Ιωάννη Γιώργος Φαρμάκης του Αργύρη Βασιλική Χούτα του Κωνσταντίνου Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στους Υποψηφίους Συμβούλους του, τους ευχαρίστησε, γιατί όπως είπε, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν τόνους λάσπης, παρά το γεγονός ότι άκουγαν συκοφαντίες εναντίον του, παρά το ότι υπήρξαν άνθρωποι που με εκβιασμούς και εκφοβισμούς επιχειρούσαν καθημερινά να τους κάμψουν προκειμένου να μην ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία». Τους είπε ότι μέλημα του συνδυασμού είναι να δώσουν τώρα τη μάχη του σταυρού και της ψήφου, ενώ, εφόσον ο λαός αναδείξει το συνδυασμό νικητή των εκλογών, τους είπε ότι θα πρέπει τότε να σηκώσουν μαζί του το σταυρό των προβλημάτων που υπάρχουν, ιδιαίτερα στη Νότια Πιερία, να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και παράλληλα να δοθεί η μάχη για την ανάπτυξη αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά και τα όποια άλλα προγράμματα είναι προς διάθεση. Ξέρετε τι έργο έγινε στο Λιτόχωρο και ποιος είναι ο αγώνας μας από το 1990 μέχρι το 2006, όταν είχαμε αναλάβει τις τύχες της περιοχής. Είναι χρέος μας, με τον ίδιο ζήλο, όλοι μαζί και μαζί με τους πολίτες να σηκώσουμε ψηλά τον ενιαίο δήμο Δίου – Ολύμπου και να τον αναδείξουμε, κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Παπαθανασίου.




Όλοι μαζί στη Νέα Πορεία


Με τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του στο Λιτόχωρο που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Δίου - Ολύμπου, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού αυτού, Γιώργος Παπαθανασίου.
Πρόκειται για τους εξής Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους:
Δημήτρης Ανδριάς του Κωνσταντίνου
Νικόλαος Αγελαδάρης του Αθανασίου
Διονύσης Γεωργούσης του Γεωργίου
Γαρυφαλλιά Ζησκάτα του Γεωργίου
Κωνσταντίνος Προκόβας του Γεωργίου
Παναγιώτα Σκρέτα του Γεωργίου
Καθώς επίσης και για τους εξής Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους:
Γεώργιος Ελευθερίου του Νικολάου
Σοφία Ζουρζούρα – Παύλου, του Αθανασίου
Χρήστος Κουτρούλας του Κωνσταντίνου
Μιχάλης Λαλούμης του Γεωργίου
Δημήτρης Μακαλέκας του Νικολάου
Νίκος Μαυρομάτης του Δημητρίου
Κώστας Νούλας του Παναγιώτη
Βασίλης Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου
Σωτήρης Σακκούλας του Ιωάννη
Γιώργος Φαρμάκης του Αργύρη
Βασιλική Χούτα του Κωνσταντίνου
Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στους Υποψηφίους Συμβούλους του, τους ευχαρίστησε, γιατί όπως είπε, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν τόνους λάσπης, παρά το γεγονός ότι άκουγαν συκοφαντίες εναντίον του, παρά το ότι υπήρξαν άνθρωποι που με εκβιασμούς και εκφοβισμούς επιχειρούσαν καθημερινά να τους κάμψουν προκειμένου να μην ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία».
Τους είπε ότι μέλημα του συνδυασμού είναι να δώσουν τώρα τη μάχη του σταυρού και της ψήφου, ενώ, εφόσον ο λαός αναδείξει το συνδυασμό νικητή των εκλογών, τους είπε ότι θα πρέπει τότε να σηκώσουν μαζί του το σταυρό των προβλημάτων που υπάρχουν, ιδιαίτερα στη Νότια Πιερία, να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και παράλληλα να δοθεί η μάχη για την ανάπτυξη αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά και τα όποια άλλα προγράμματα είναι προς διάθεση.
Ξέρετε τι έργο έγινε στο Λιτόχωρο και ποιος είναι ο αγώνας μας από το 1990 μέχρι το 2006, όταν είχαμε αναλάβει τις τύχες της περιοχής. Είναι χρέος μας, με τον ίδιο ζήλο, όλοι μαζί και μαζί με τους πολίτες να σηκώσουμε ψηλά τον ενιαίο δήμο Δίου – Ολύμπου και να τον αναδείξουμε, κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: