Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ on line Αναστέλλεται η λειτουργία των διοδίων Αιγινίου ( 19/12/2009 )



Επιστολή της "Εγνατίας Α.Ε." στην "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου"

Την αναστολή λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος αρμόδιος για θέματα εσωτερικών Μανώλης Όθωνας, σε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Αναστολή λειτουργίας

Όπως είπε ο βουλευτής, η Εγνατία Α.Ε έστειλε επιστολή στη εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας των διοδίων, καθώς όπως επισημαίνεται στην επιστολή δεν έχει ολοκληρώσει τις συμβατές της υποχρεώσεις. Η επιστολή έχει αποσταλεί πριν συμβεί το ατύχημα στα Τέμπη και οι κατολισθήσεις.

«Η Εγνατία Α.Ε έχει στείλει επιστολή στην εταιρία. Επιστολή προγενέστερη του συμβάντος που λέει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η είσπραξη των διοδίων στο συγκεκριμένο σταθμό λόγω μη εκπλήρωσης συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας στο σύνολο της».

Η λειτουργία των διοδίων όπως είπε ο βουλευτής μεταφέρεται σε επόμενο χρόνο και μέχρι την εκπλήρωση των όποιων συμβατικών υποχρεώσεων η εταιρία οφείλει να ολοκληρώσει και πάντα όπως πρόσθεσε υπό τη συνολική λύση που είναι η επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης.

Η 13η Εθνική Οδός

Αναφορά έγινε και για την 13η Εθνική Οδό από την οποία και λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στα Τέμπη διεξάγεται η κυκλοφορία. Η 13η εθνική οδός είναι ακατάλληλη να δεχθεί ένα τόσο μεγάλο όγκο οχημάτων και όπως είπε ο γραμματέας της νομαρχιακής αποτελεί ένα πάγιο προς επίλυση αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: