Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ηλεκτρονικός συμβιβασμός Interamerican-διαμεσολαβούντων για το anytimeonline

Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν λύση για όλα, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα της συνάντησης της διοίκησης της Interamerican με αντιπροσωπεία των διαμεσολαβούντων (μεσιτών και πρακτόρων) με αντικείμενο το anytimeonline. Πληροφορίες του www.nextdeal.gr αναφέρουν ότι η Interamerican πρότεινε μία λύση που αναβαθμίζει και την παρουσία των διαμεσολαβούντων στο internet.
Μεσίτες και πράκτορες θα μπορούν να αξιοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του anytimeonline και για λογαριασμό τους. Έτσι φαίνεται να επιτυγχάνουν αυτό που ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τους από τις νέες τεχνολογίες, να διατηρούν την επαφή με τον πελάτη τους.
Από την άλλη πλευρά και ο ασφαλισμένος-καταναλωτής θα γνωρίζει ότι θα μπορεί να εξυπηρετείται από τον ασφαλιστή του. Αναμφίβολα το internet δημιουργεί νέα δεδομένα σε όλους τους τομείς.
Είναι μία νέα πραγματικότητα την οποία δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις όπως οι Βρετανοί εργάτες αντιμετώπιζαν τις μηχανές στα πρώτα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης (1800-1813), οι οποίες τους έπαιρναν την δουλειά, καταστρέφοντάς τες (Λουδίτες).

Νεώτερα στις επίσημες ανακοινώσεις των συλλογικών φορέων των διαμεσολαβούντων, οι οποίες αναμένονται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: