Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δεκαπέντε πράγματα που αξίζει να τζογάρεις γι' αυτά.



1. Με 50 λεπτά κέρδισε το πενταπλό τζακπότ στο Τζόκερ. Μπορεί να είναι λιγότερες οι πιθανότητες κι από το να σε χτυπήσει κεραυνός, αλλά δεν θυσιάζεις κάτι σημαντικό. Κανείς δεν έγινε πλουσιότερος ούτε φτωχότερος με 50 λεπτά.

2. Με μία ατάκα ρίξε το μοντέλο που κάθεται στο μπαρ. Οσο έξυπνο κι αν είναι αυτό που θα πεις, καλό είναι να την κεράσεις κι ένα ποτό. Ο στόχος είναι μεγάλος και ο ανταγωνισμός σου είναι μικρός. Οι περισσότεροι κομπλάρουν στη θέα μιας θεάς, με αποτέλεσμα να κοιμάται μόνη της τα βράδια.

3. Με μία μακαρονάδα με θαλασσινά, κάνε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Οι υδατάνθρακες δίνουν ενέργεια και χαλαρώνουν, ενώ τα θαλασσινά είναι αφροδισιακά. Αν προσθέσεις δύο ποτήρια λευκό κρασί στη συνταγή, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου.

4. Με ένα κουτί γλυκά κάνε τους δικούς της να σε συμπαθήσουν. Μία τέτοια μέρα δεν ρισκάρεις, ακολουθείς την πεπατημένη.

5. Με ένα προφυλακτικό έχεις καθαρές ιατρικές εξετάσεις. Δεν θέλεις να ανησυχείς για το εξάνθημα που έβγαλες στο χέρι σου ή για τον τριήμερο πυρετό. Κρύωμα είναι, θα περάσει.

6. Με άλλο ένα προφυλακτικό, εξασφάλισε την ησυχία σου. Επίσης, σίγουρα δεν θέλεις να έχεις την ανασφάλεια ότι κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ένα μικρό παιδάκι με τη φάτσα σου.
7. Με ένα χέρι μπογιά πάρε καινούργιο σπίτι. Πήρες καινούργιο καναπέ, τηλεόραση 40" ιντσών και space φουτουριστικό φωτιστικό από το Τόκιο. Τίποτε από αυτά δεν μπορεί να αναβαθμίσει τόσο πολύ την εικόνα του σαλονιού σου όσο ένα χέρι μπογιά.

8. Με ένα ρεπό, ένα πικνίκ-έκπληξη στην εξοχή. Μάζεψε όσο περισσότερο ήλιο μπορείς, στην Ελλάδα ζεις. Θα νικήσεις την κακή διάθεση και ταυτόχρονα θα βάλεις στον οργανισμό σου βιταμίνη D, η οποία δυναμώνει το ανοσοποιητικό σου.
9. Με ένα καθημερινό καλημέρα, πάρε προαγωγή. Οι έρευνες δείχνουν ότι όσο καλύτερη είναι η εικόνα σου στο γραφείο τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες προαγωγής σου. Ασε λοιπόν τα κατεβασμένα μούτρα και μίλα στους γύρω σου.

10. Με μία συνδρομή στο κολυμβητήριο, το καλύτερο σώμα που είχες ποτέ. Είναι η καλύτερη αερόβια άσκηση. Σκέψου ότι η ζωή ξεκίνησε στο νερό. Γιατί να μην μπορείς κι εσύ να ξεκινήσεις τη δική σου νέα ζωή από εκεί;

11. Με το The Greek Doctor's Cookbook (Εκδόσεις Λυμπέρη), ισορροπημένη διατροφή. Μέσα από τις 30 πρώτες σελίδες του θα μάθεις τη βασική φιλοσοφία του Φαίδωνος Λίντμπεργκ, η οποία τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο. Οι επόμενες είναι αφιερωμένες σε εύκολες συνταγές και στη γεύση.

12. Με 30 λεπτά τζόγκινγκ την ημέρα, πάρε 20+ λεπτά στο σεξ. Η πρόσθεση στο τρέξιμό σου θα φέρει πολλαπλασιασμό στους οργασμούς της. Τρέξε λοιπόν για να την ευχαριστήσεις.

13. Με ένα καλό τζιν, την πιο ευέλικτη γκαρνταρόμπα που είχες ποτέ. Ο,τι ήταν ο σουγιάς για τους Ελβετούς, το ίδιο είναι κι ένα καλό τζιν για την ντουλάπα σου. Οσο εύκολα μπορεί να στηρίξει ένα casual look, το ίδιο εύκολα μπορεί να σου δώσει στυλ στο γάμο του κολλητού σου.

14. Δέκα λεπτά νωρίτερα το ξυπνητήρι σου, πολύ λιγότερο άγχος. Αν κοιμηθείς νωρίς, θα σηκωθείς νωρίς, θα ξεκινήσεις νωρίς και θα παρκάρεις νωρίς. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήξερε ότι 10 λεπτά μπορούν να κρίνουν την έκβαση της ημέρας σου. Αν είναι και Δευτέρα, μπορεί να κρίνουν και ολόκληρη την εβδομάδα.

15. Με ένα μήλο το πρωί σταματάς να κουτουλάς από τη νύστα. Αν δεν κοιμήθηκες καλά, φάε ένα μήλο - λειτουργεί ως ξυπνητήρι.


το διάβασα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: