Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

«Έκλεισε στην Μάντσεστερ ο Νίνης»

Δυναμικά κινείται για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ιστοσελίδων.
 
Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» επιστρέφουν δυναμικά για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα άσου, ενώ γίνεται λόγος για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Μάλιστα, τονίζεται ότι η Μάντσεστερ έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίνη έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ. «Αυτό που αναμένεται είναι η Γιουνάιτεντ να αφήσει τον παίκτη για ακόμα έναν χρόνο έτσι ώστε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βρετανοί.
 
 
Παράλληλα,  στα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται πως η Ρόμα και η Μίλαν είναι οι άλλες δύο ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του 20χρονου άσου, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ωστόσο, τονίζεται πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει κερδίσει τη «μάχη» για τον παίκτη. Και γράφεται πως: «Και η Άρσεναλ που ψαχνόταν για την απόκτηση του Νίνη πρέπει να κοιτά πλέον αλλού».
 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: