Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ασφάλιση WINTER SPORTS με την εμπειρία της Chartis


Ασφάλιση WINTER SPORTS με την εμπειρία της Chartis
Χειμερινά αθλήματα. Συνδυασμένα πολλές φορές με την περίοδο των Χριστουγέννων αφού δεν είναι και λίγοι αυτοί που σχεδιάζουν κάθε φορά να φύγουν από την καθημερινότητα της πόλης και να βρεθούν έστω και για ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο χειμερινό θέρετρο εκτός συνόρων.

Ο αθλητισμός αποτελεί πάντα μια υγιή διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας που δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και τα οποία όσο και αν κάτσουμε στο σπίτι μας δεν θα βρούμε λύση, το αντίθετο μάλιστα. Δεν τα διαγράφουμε, τα βάζουμε για λίγο στην άκρη για να τα σκεφτούμε και να τα επεξεργαστούμε με καθαρό μυαλό, όταν γυρίσουμε από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η εποχή λοιπόν το αποζητά και ο καιρός προσφέρεται για ταξίδια, και επειδή πλέον είμαστε με όλα αυτά που ακούμε κουρασμένοι, ένας λόγος παραπάνω για να αποδράσουμε, προς τις όμορφες χιονισμένες πόλεις του εξωτερικού

Το www.nextdeal.gr πιστό στους αναγνώστες του στα όσα υπόσχεται και στη πρόθεση του να στηρίξει την πρωτοβουλία όσων θέλουν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στο βόρειο ημισφαίριο, παραθέτει παρακάτω το πρόγραμμα ταξιδιωτικών χειμερινών σπορ της Chartis. Είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει ασφάλιση για χειμερινά σπορ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με τα πακέτα καλύψεων “WINTER SPORTS”.

Στο σημείο αυτό και πριν περάσουμε στην παρουσίαση του προγράμματος θα πρέπει να τονιστεί ότι το πρόγραμμα αυτό Ισχύει για την περίοδο 15 Δεκεμβρίου έως 15 Απριλίου κάθε έτους, μόνον για το Βόρειο Ημισφαίριο και πάντοτε σε συνδυασμό με τα προγράμματα Gold ή VIP.
  
Παροχές GOLD VIP Τι καλύπτει
Κλείσιμο πίστας μέχρι € 300 € 500 Kαλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης προς/από το πλησιέστερο ανοιχτό χειμερινό θέρετρο, σε περίπτωση μη λειτουργίας του αρχικά επιλεγμένου θέρετρου για πάνω από 24 ώρες.
Καθυστέρηση άφιξης ή αναχώρησης λόγω χιονοστιβάδας, μέχρι
Απαλλαγή
€ 300
€ 50
€500
€100     
Καλύπτονται οι συνήθεις δαπάνες για επιπλέον μετακινήσεις ή διαμονή, λόγω καθυστέρησης άφιξης ή/και αναχώρησης στο/από προεπιλεγμένο θέρετρο, άνω των 12 ωρών, από χιονοστιβάδα.
Απώλεια, Κλοπή, Καθυστερημένη Άφιξη ή Ζημιά στον Ιδιόκτητο Εξοπλισμό Σκι σας, μέχρι € 500 € 700 Καλύπτεται
  • Απώλεια, κλοπή, καθυστέρηση άφιξης του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια μεταφοράς από εναέριο χερσαίο ή θαλάσσιο δημόσιο μεταφορικό μέσο πάνω από 24 ώρες.
  • Ζημιά στον εξοπλισμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς από εναέριο χερσαίο ή θαλάσσιο δημόσιο μεταφορικό μέσο.
Πακέτο παροχών σκι, μέχρι
Απαλλαγή
€ 200
€ 50

€ 100
€ 400
Καλύπτεται το μη επιστρεφόμενο ποσό του ski pack, που δεν χρησιμοποιήθηκε, λόγω ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών του ασφαλισμένου, που τον καθιστά  ανίκανο να κάνει χρήση του προπληρωμένου πακέτου παροχών
Αδυναμία για σκι λόγω ατυχήματος μέχρι € 300
€ 50
€ 600
€ 100
Προσφέρει επίδομα μέχρι € 100 την ημέρα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια σκι ή snowboard λόγω ατυχήματος καταστεί προσωρινά ανίκανος, χωρίς να απαιτείται η νοσηλεία του σε νοσοκομείο ή κλινική.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.chartisinsurance.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: