Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ING Ελλάδος: Κύριος χορηγός στο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης του Economist

Η ING Ελλάδος είναι o κύριος χορηγός στο 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης Economist, με θεματικό άξονα «Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα: θα πετύχει;», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, όπως πληροφορήθηκε το www.nextdeal.gr.

Ο CEO της ING Ελλάδος, κ. Bram Boon, ομιλητής στη συζήτηση για τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα την επόμενη δεκαετία, θα αναλύσει την ανάγκη αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού συστήματος στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, ώστε να μπορέσει το σύστημα να γίνει ρεαλιστικά βιώσιμο και ανταποδοτικό, τόσο για την πολιτεία όσο και για τον ίδιο τον πολίτη.

Το Συνέδριο του Economist, επιχειρεί να προσεγγίσει το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λούκας Κατσέλη, του Αναπληρωτή Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων.

Η στήριξη της ING εντάσσεται στους ευρύτερους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας για ενεργό συμβολή στην προσπάθεια για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: